Marella JESEN ZIMA 2017

Jesensko-zimska kolekcija otkriva „chic“ i čistu eleganciju  i fokusira se na kapute koje dolaze u must-have bojama sezone, a to su crna, plava, siva i camel boja.

Devedesete su glavna inspiracija kolekcije, od grunge stila do minimalizma. Smaragdno zeleni kaputi, parka jakne, sivi vuneni prsluci kombinirani sa klasičnim košuljama, hlačama visokog struka, suknja sa čipkastim detaljima i majicama stegnutih sa remenom.

Cvjetni uzorak je delikatan i skoro skriven u detaljima, a prugice su totalno naglašene u ovoj sezoni.

Boje koje dominiraju u Marelli SPORT kolekciji su kaki zelena, žuta boja, pariško plava, siva i pink boja.

Marella SPORT JEANS kolekcija je obogaćena novim artiklima ove sezone te sada možete izabrati svoje idealne traperice  u sedam različitih modela.

Marella ART.365

Vječni artikli iz 365 kolekcije; ne gužvaju se, nosivi za sva godišnja doba, lako se kombiniraju sa cijelom kolekcijom. Ono što se nikad ne mijenja u 365 kolekciji je da imate slobodu kombiniranja artikala crne i bijele boje, malih i velikih prugica, uzoraka i jednobojnih artikala, a sve to rezultira modernim outfitom.

MARELLA POVIJEST BRANDA

Marella s.r.l., poduzeće koje pripada Max Mara Grupi, osnovano je 1988. godine na temelju jedne od kolekcija matičnog poduzeća Max Mara s.r.l.

Predstavljalo je izazov razviti potencijal kolekcije i kreirati novi proizvodno – marketinški proces u svijetu ženske mode. Tijekom narednih deset godina, impresivna poduzetnička vizija, orijentiranost tržištu, dobra organizacija i timski rad, učinili su Marellu jakim brandom koji međunarodnom tržištu može ponuditi kompletnu paletu proizvoda koja obuhvaća sedam različitih kolekcija.

Marella kolekcije u korak su sa svakom sezonom, jednostavnog, ženstvenog stila i boja usklađenih s trendovima.

U Hrvatskoj u Irisfashion d.o.o. tvrtki trenutno posluje četiri prodavaonice u Zagrebu – Preradovićeva 4, Centar Kaptol, City Center One West i u Splitu-Peristil

WWW.MARELLA.IT