Marella JESEN ZIMA 2016

Marella nova kolekcija jesen zima 2016. je senzualna, glamurozna, ženstvena i slobodna.

Australski top model Miranda Kerr je novo lice Marella kampanje za jesen zimu 2016 koja je na fotografijama Ryan McGinley povezana sa prirodnom jesenskim i zimskim  ugođajima.

U zimskim jaknama i kaputima su zastupljeni svi trendovi od tvida do jarkih boja kaputa u kraćim i dužim varijantama, umjetnog krzna i midi bijeli kaputi do maxi muških krojeva.

Plava i crna: nemogući par ispada i više nego moguć te daje novu dimenziju uličnom-šik  eklektičan i vrlo osobitom stilu.
Moćni duo sastavljen od prugaste jacquard haljine i sedamdesetima nadahnutim traper hlačama.

Marella ART. 365
Bezvremenska tkanina i kolekcija koja dodaje nove siluete i detalje svakih šest mjeseci. Za Jesen zimu naglasak je na kontrastu cvijetnog printa na crnoj ili bijeloj podlozi.
Marella Be Smart
Ne gužva se i može se prati kod kuće, Be Smart zbirka je tako prijateljska da se jednostavno ne može bez nje. Brzi poslovni look u kojem ćete se osjećati ugodno i spremno za nove izazove.

Marella SPORT
Destinacija su još uvijek sedamdesete godine, ali kolekcija upija šik detalje a stil ostaje sportski.
Trapez traper hlače nose se sa žutim parkama i ogrtačima i laganim pernatim jaknama.

Style it easy

Jednostavni ali posebni komadi, opušteni, ali svakako šik. To je formula za stil koji je lako za kombinirati a dizajna je koji uključuju Jacquard printane majice, hlače sa sarama, fluidne bluze i tunike. Sve u džerseju i lurexu sa svilenim i

MARELLA

Marella s.r.l., poduzeće koje pripada Max Mara Grupi, osnovano je 1988. godine na temelju jedne od kolekcija matičnog poduzeća Max Mara s.r.l.

Predstavljalo je izazov razviti potencijal kolekcije i kreirati novi proizvodno – marketinški proces u svijetu ženske mode. Tijekom narednih deset godina, impresivna poduzetnička vizija, orjentiranost tržištu, dobra organizacija i timski rad, učinili su Marellu jakim brandom koji međunarodnom tržištu može ponuditi kompletnu paletu proizvoda koja obuhvaća sedam različitih kolekcija.

Marella kolekcije u korak su sa svakom sezonom, jednostavnog, ženstvenog stila i boja usklađenih s trendovima. U Hrvatskoj u Irisfashion d.o.o. tvrtki trenutno posluje četri prodavaonice.

WWW.MARELLA.IT