WOLFORD

Jesen zima 2021./ 2022.

Wolford nudi hulahopke, samostojeće čarape i tajice u modnim bojama i stilovima, visokokvalitetnih materijala i izuzetne kvalitete. Savršeni fit i iznimno visoka udobnost su samo dva kriterija koji čine Wolford kolekciju čarapa tako neodoljivom. Veliki izbor obuhvaća bogatu ponudu klasičnih hulahopki, zatim onih s uzorkom, mrežaste varijacije pa i samostojeće čarape, dokoljenke i čarapice. Bezvremenski i ženstveni dizajn, kvalitetni materijali i odlična izrada čine Wolford čarape svakodnevnim i važnim suputnikom suvremene žene. Čarape se adaptiraju prema sezoni i godišnjim dobima – ultraprozirne, transparentne i mrežaste čarape su posebno pogodne za toplije mjesece, dok neprozirne čarape s prirodnim vlaknima poput svile, vune i pamuka pružaju ugodnu toplinu za hladnijih temperatura. Čiste linije, svestrano funkcionalni i tipična Wolford udobnost svijetli kroz kolekciju. Nepogrešiv, očiti i svestrani potpis je čistoća, moderno i luksuzno.

Sjajno/Shine

Najčišća izražajnost sa glamuroznim učinkom. Svjetlucavi i sjajni materijali novo dizajnirani izrazito određuju Wolford-Look, međutim svi se stilovi mogu dokazati sa uvjerljivom udobnosti i jedinstvenom ne nametljivošću – dajući opušten luksuza u bilo koje doba dana. Svestrani modni dodaci stvaraju elegantni modni naglasak.

Slojevitost/Layer

Legendarni slojeviti izgled sada je u kombinaciji s svježim aktualnim uzorcima mreže i prozračnom transparentnošću. Svestrani raspored proizvoda namijenjen je za naglasiti individualnost nove sofisticirane žene. Pojedinačni dijelovi ove teme dodaju specifični samouvjereni aspekt. Također udobnost ovih stilskih komada bit će must-have ove zime zbog najboljih visokih klasa materijala.

I vjerujte nam na riječ; tko jednom kupi Wolford hulahopke, ne želi ih se nikad odreći.

WWW.WOLFORD.COM