Vanessa Moody, senzualni top model iz Amerike, zvijezda je kampanje Marella kolekcije proljeće-ljeto 2019. Kampanja je snimana na terasi drevne rimske građevine, u središtu pozornosti nalazi se sofisticiranost i raskošan modni stil.

Bilo da je sunčano ljetno popodne ili super glamurozna ljetna večer, Marella se razlikuje od onoga što ste očekivali; smioni izgled kolekcije koja utjelovljuje besprijekoran ženski stil te odiše boemskim karakterom.

Haljine i odijela utjelovljuju svjež zrak šetnje uz more, u savršenoj ravnoteži ispod plavog neba. Bijeli ili klasični traper materijal i tropski otisci zrače u očekivanju ljeta.

Marella svoju kolekciju proljeće / ljeto 2019. posvećuje ženi koja je uvijek u pokretu i koja traži suvremene i ženstvene predmete jednostavne za nošenje.

U kolekciji pronalazimo klasične, ali moderne i očaravajuće kostime: dolazi u dizajnu Prince of Wales, intenzivne ružičaste, crvene, tirkizne, tamnoplave, svijetlo plave, vode i nježne ružičaste. Mnoge varijante boja i uzoraka koje redizajniraju Marelinu proljetnu garderobu, inspirirane 80-ima ne samo zahvaljujući reinterpretaciji odijela, već i slova VITA. Riječ puna značenja, koja se pretvara u pop-style uzorak na ružičastoj i crnoj haljini s asimetričnim skupljanjem, na nabranoj suknji i crnoj bluzi.